FüggönyFutár Blog
Böngéssze blogunkat, ahol lakberendezéssel, elsősorban lakástextilek, tapéták, karnisok kiválasztásával, illetve trendekkel kapcsolatban olvashat érdekes cikkeket.

Néhány trendi színkombináció a 2020-as őszi-téli időszakra
Melyek azok a színcsoportok vagy kombinációk, amik a 2020-as év hátralevő részében meghatározóak lesznek a lakberendezésben? A következőkben sorra veszünk néhány hangulatteremtő tónust és egy-két nápszerűbb trendi színkombináció is bemutatásra kerül, amelyek a 2020-as őszi-téli időszakban stílusosnak számítanak.
 
Tovább
A legjobb téli paplan a nyugodt alvásért
Minden évben eljön az idő, hogy előkerül egy vastagabb, téli paplan. Az is lehet egy megoldás, hogy a nyári takarónk fölé egy plusz rétegként plédet vagy ágytakarót terítünk. Ha nem szeretnénk a takarók összegabalyodásával bajlódni, bátran vásároljunk egy igazi téli paplant, a nyárit pedig tegyük el a következő szezonra.  
Tovább
Függöny a fűtőtest előtt
Ha van fűtőtest a lakásban, akkor az esetek többségében az bizony az ablak alatt van. Ami akkor okoz gondot, ha az ablakra függönyt szeretnénk tenni. Nyáron még csak-csak rendben van a dolog, főleg, ha a függöny a radiátor előtt van ? legalább eltakarja. De mi a helyzet télen?
 
Tovább

Nem szeretne a várost járva napokat tölteni függönyvásárlással?
Rendeljen függöny webáruházunkból!

Az Ön által megadott méretek alapján új fényáteresztő és sötétítő függönyeit 9 munkanapon belül készre varrva házhozszállítjuk bárhová az országban! Válassza ki ízlésének megfelelőt többszáz készletes anyagunkból!
A függönyökhöz bőséges kínálatunkból találhat hozzáillő tapétát és ágytakarót, sőt paplant, párnát és ágyneműhuzatot is!