Vissza a természethez – Új trendek 2017 ősz

Az ősz kezdete a megújulás, szezonváltás időszaka a divatvilágban, a lakástextil divat sem szól másról, mint hogy új színeket, anyagokat, mintákat hozzunk be a köztudatba. A tél végi frankfurti Heimtextil kiállítás óta eltelt néhány hónap alatt már kikristályosodott, hogy az ott bemutatott trendekből mi az, amit a Magyar piac szívesen fogad, az itteni forgalmazók is átvesznek, reklámoznak.
Az elmúlt két hétvégén két nagyobb hazai forgalmazó bemutatóján jártunk, új anyagokat válogattunk be kínálatunkba, melyekkel hamarosan találkozhatnak webáruházunk kínálatában is.

Az idei fő irányvonal a természetesség, az újrahasznosított anyagok, újrafelhasznált régi stílusok mentén halad.
Képzeljünk el egy világot, ami szakított az ipari minimalizmussal, elege lett a rengeteg műanyagból és az ebből származó szemétből, felesleges csillogásból. Az időtálló, kellemes tapintású, szemnek nyugtató színű és fényű anyagok visszahozzák egy kicsit a letűnt korok értékeit, lelassítják elménket, visszaringatnak a természetesség illúziójába. Ki ne szeretne egy hosszú, lélekölő nagyvárosi munkanap után egy olyan otthonba hazatérni, ahol olyan közeg várná, ami nagymamáink falusi konyháját és tisztaszobáját idézi? Ahol még minden lassabb és nyugodtabb volt? Igazi felüdülés ez a léleknek!

Íme az őszi kollekció, a természetesség jegyében:

Comments are closed.