fényáteresztő függöny

Néhány trendi színkombináció a 2020-as őszi-téli időszakra

Melyek azok a színcsoportok vagy kombinációk, amik a 2020-as év hátralevő részében meghatározóak lesznek a lakberendezésben? A következőkben sorra veszünk néhány hangulatteremtő tónust és egy-két nápszerűbb trendi színkombináció is bemutatásra kerül, amelyek a 2020-as őszi-téli időszakban stílusosnak számítanak.
Az alábbiakban bemutatott textilek és tapéták megvásárolhatók a FüggönyFutár webáruházban!

Krémszín avar és földsszínnel kombinálva – a természetes lágyság

A megnyugtató földszínek, bézsek és barnák különböző árnyalatai a két lábbal a földön állóknak.
Használjuk őket bártan, akár nagy felületen is, és kombináljuk őket terrakotta színekkel, természetes anyagokkal.  Ez a stílus a tavasz és az ősz színvilágát gyűjti egy csokorba. Ebben a színtartományban éppúgy megtalálhatók a lágy csokibarnák, bézsek és egyszerű csontszínek, mint a kellemes borszínek és a krémes olívazöldek.

trend 2020
Az ajánlatunkban szereplő termékek:
Príma – Terrakotta színű fényzáró sötétítő függöny
Barack színű voile függöny
Vlies tapéta, Rasch Blue Velvet, 609325

A végetelen kék szürkével és zölddel

2020 egyik legdivatosabb színe továbbra sem veszít népszerűségéből. A kék az új „alapszín”, változatos árnyalatai végtelen lehetőséget adnak a kezünkbe. Akár pasztell árnyalatról, élénk kobaltkékről vagy az egek és tengerek világát megidéző türkiz tónusról legyen is szó: a kék a természetben mindenütt jelen van, így a lakásunkból sem hiányozhat. Szürkékkel és zöldekkel egyre több színpárosításban tűnik fel – nem véletlenül!

trend2020

Az ajánlatunkban szereplő termékek:
Lyon – Türkiz-fehér színátmenetes függöny
Bastia – türkiz zöld blackout sötétítő függöny
Kisváros – kiszínezhető vlies tapéta, Rasch 503449

Az időtlen klasszikus: fekete-fehér

Fekete vagy fehér? Ez a kontrasztos páros egy kiváltképp dinamikus duó. Ha a hatást nem szeretnénk túldramatizálni, a falakra használjunk fehéret, és a bútorokkal, függönyökkel emeljük be a terekbe a feketét. A fekete-fehér sakkminták, csíkok és rombuszok örökérvényű lakberendezési motívumok maradnak.

trend2020

Az ajánlatunkban szereplő termékek:
Amelie – Fehér alapon ezüst csíkos sable függöny
Hoya – Háromszögmintás bézs-szürke-fekete blackout függöny
Fehérre festett téglafal mintás papírtapéta

A mély zöldek világa rózsaszínnel

A természet továbbra sem költözik ki a lakásból, sőt! Újabban a mélyebb tónusokkal találkozhatunk az enteriőrökben méreg-, dinnye-, és avokádózöldek formájában. Ezektől a mély árnyalatoktól korántsem kell megijedni – ha szeretnénk elmenekülni a világ zajától, egy zöld színvilágú szobában biztosan nyugalomra találunk. A mélyzöldek kiemelik a hozzájuk társított árnyalatokat, és a szivárvány szinte valamennyi színéhez passzolnak. Használjuk nyugodtan élénkebb tónusokkal is – meg fogunk lepődni, hogy pl. egy rózsaszín mennyire jól mutat mellette.

trend2020

Az ajánlatunkban szereplő termékek:
Anton – zöld mintás sötétkék jacquard dekorfüggöny
Világos mentazöld színű, magas fényű organza függöny
Papírtapéta, Ugepa Free Style, L39103

About the author

Árvai Katalin