Memory AirControl párna

Vásárlói értékelés 5.00
(1)
Webshop azonosító: NTMEM002
Forgalmazó cikkszám: 107000015
Származási hely: Magyarország

Méret: 52x32 cm
Ár: 6.920 Ft
db
  Várható kiszállítás:
Rendelhető, 3-10 napon belül házhozszállítjuk.
  • Méret: 52x32x11,5 cm
  • Fedőanyag:100% poliészter
  • Töltet:100% viszkoelasztikus poliuretán hab
  • Szín:fehér, bordó paszpollal, 3D AirMesh betéttel
  • Moshatóság:csak a huzat


A párna oldalán található, a Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyagkiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé. Az új formatervezéssel kialakított párna íve tökéletesen követi anyak és a váll vonalát.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot –a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülményekközött is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyerieredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

A memory párna kedvelőinek ajánljuk, akiknek a kényelmes, egészséges párnaforma mellett a termék légáteresztő képessége is fontos.

Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával.

Csak a párna huzata mosható!Jellemzők
Ágynemű termékcsaládMemory termékcsalád 3
Jellemző anyagMűszálas
StílusEgyszínű ;
Minta nélküli ;
Ágynemű fajtaPárnák
Ágynemű fedőanyaga100% microfiber
Ágynemű anyaga100% Poliészter
Jellemző színfehér
A termék várható szállítási határidejét a termék adatainál (az ár fölött) találhatja.
Szállítási díj (mennyiségtől függetlenül) előreutalással 990 Ft, utánvéttel 1490 Ft.
AKCIÓ! Legalább 50.000 Ft összértékű rendelés esetén a szállítási díj INGYENES!

Országosan egységes szállítási költség:
990 Ft előreutalással/bankkártyával, 1.490 Ft utánvéttel (mennyiségtől függetlenül, az összes rendelt termékre együttesen vonatkozik).
A FüggönyFutár Webáruház szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben, valamint a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak irányadóak.

A vásárlási és szállítási feltételekben nem rögzített kérdésekben a mindenkori hatályos Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak.