Hobbi varrók figyelem! Utolsó nagyobb darab sötétítők 60% kedvezményel! Csapjon le rá! Böngésszen itt!

Szolgáltatási díjak

Az alábbi árák az áfát tartalmazzák.

Függöny készre varrás

  • Méretre szabás:
    300 Ft / leszabott darab
  • Beszegés, behúzószalag rávarrása:
    250 Ft / fm + behúzószalag ára (240-360 Ft/fm)
  • Különböző formájú drapériák szabása, varrása: fenti folyóméter varrásdíj alapján + szükséges mennyiségű behúzószalag és dekorpánt ára

Sötétítők, dekorok, kiegészítők (díszpárnák, ágytakarók, asztalterítők) varrása a webáruházunkban található anyagokból

Dekor anyagokból vállaljuk ülőpárnák, díszpárnák, asztalterítők, függöny elkötők varrását is. Az egyedileg elkészített termékek árát a kiválasztott anyag folyóméterára mérete és a választott fazon határozza meg. Kérje árajánlatunkat a e-mail címen.

Csomagküldési díjak

  • előreutalással / bankkártyával: 1.490 Ft / rendelés
  • postai utánvéttel: 1.990 Ft / rendelés
  • 100.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes szállítás!
A fenti díjak kizárólag Magyarországon belüli cím esetén érvényesek. A megrendelt termékek mennyisége a fenti árat nem befolyásolja.

Anyagminta rendelése

Függöny, terítő és díszpárna anyagok esetében a termékek adatlapján látható anyagok színe a valóságban különböző fényviszonyok közt árnyalatban eltérhet a fotón láthatótól. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy a kiválasztott anyag megfelel az igényeinek, kérjük először rendeljen anyagmintát.
Felhívjuk figyelmét, hogy a vásárlástól való elállási jogot a törvény csak méret- vagy anyag (szálhiba) esetén biztosítja egyedi méretre készült termékek esetén.

Az anyagminták ára egységesen 300 Ft/anyag + előreutaláshoz kapcsolódó szállítási díj. Ha Ön az anyagminta kézhez vétele után 10.000 Ft feletti értékben ad le rendelést, akkor a vásárolt anyagminták árát legfeljebb 5 db anyagminta, azaz 1500 Ft összértékig levásárolhatja (A levásárlási szándékát rendeléskor a megjegyzés rovatba kérjük jelezze). Csak előreutalással fogadunk ilyen megrendelést. Az anyagmintákból az ismétlődő mintázatnak megfelelőt küldünk, de legalább 10 cm széles csíkot.