Hobbi varrók figyelem! Utolsó nagyobb darab sötétítők 60% kedvezményel! Csapjon le rá! Böngésszen itt!

Válassza új függönyeinek elkészítéséhez a FüggönyFutárt!

Hagyományostól a legújabb divatig

Kínálatunkban megtalálhatja a virágmintás jacquard függönyöket épp úgy, mint a legmodernebb mart organzákat.

Találja meg 1 percen belül álmai függönyét!

Szűrőnk segítségével villámgyorsan választhatja ki a leginkább megfelelőt többszáz függönyanyag közül. Szűkítheti a kínálatot anyag, szín, mintázat, méret és rendeltetés és ár szerint.

Rugalmasan igazodunk igényeihez

A többféle alapból kínált felfogatási és kialakítási mód mellett akár megrendelés előtt is egyeztethet munkatársunkkal a függöny varrását illetően. Várjuk hívását! 06-36-345-751

Árajánlat azonnal, csupán 2 méret megadásával

Méretvételi útmutatónk segítségével csak a karnisszélességet és a függöny magasságát kell megmérnie és megadnia a kiválasztott függöny adatlapján. A többit a számítógép azonnal kiszámolja Önnek és azonnal láthatja a végösszeget!

100% minőségi garancia

Ha bármely okból nem lenne elégedett az anyag vagy a varrás minőségével, kérjük, a függönyt csomagolja vissza, futárt küldünk érte és egyedi megbeszélés alapján cseréljük vagy visszafizetjük az árát.

Gyors, akár ingyenes kiszállítás

Csomagját rendelheti házhoz vagy több mint 2500 postahivatal, MOL benzinkút és COOP üzlet egyikére, ahol személyesen, akár éjjel-nappal átveheti. Ingyenes házhozszállításhoz figyelje havi akcióinkat!

További lakásdekorációs kiegészítők nagy választékban

Függöny dekor anyagából díszpárna, függöny elkötő, terítő is rendelhető (kérjük hívjon minket a 06-36-345-751-es telefonszámon vagy kérje árajánlatunkat). Új karnisait, ágyneműit, tapétáit és posztereit is egy helyen vásárolhatja meg nálunk, egy szállítási költségért!