Hobbi varrók figyelem! Utolsó nagyobb darab sötétítők 60% kedvezményel! Csapjon le rá! Böngésszen itt!

Függönykarnis, sínes profil és vitrázsrúd

Fa rúdkarnis
Fém rúdkarnis
Műanyag karnis sínprofil
Fém karnis sínprofil
Decolino alu profil
Flexi sínes profil
Alkatrészek 16 mm-es fém rúdkarnisokhoz
vitrázs és kávéházi rúd

Fém rúdkarnisok többféle színben, 120-240 cm-ig

A 16 mm-es fém rúdkarnisok színválasztékuk és a végzáróik sokfélesége miatt igen kedveltek. Webáruházunkban szettben (garnitúrában) kaphatóak, 120, 140, 160, 180, 200 és 240 cm-es méretben, de toldóelemmel tovább bővíthetőek bármilyen hosszúságúra. Alumíniumból készültek, házilag méretre vághatóak. Matt króm, fekete, antik arany, acél és onyx színben kaphatóak. Végzáróik szabadon bármikor cserélhetők. Saroktoldók segítségével bármilyen szögben elhelyezkedő ablakokat egységesen függönyözhetünk.

Tovább a fém rúdkarnisokhoz >>

Fa rúdkarnisok többféle színben, 120-240 cm-ig

A fa rúdkarnisokat webáruházunkban szettben (garnitúrában) áruljuk, 120-140-160-200 és 240 cm-es méretben. Fűrész segítségével házilag egyedi méretűre vághatóak. Natúr, dió, cseresznye és wenge színben elérhetőek.

Tovább a fából készült rúdkarnisokhoz >>

Elegante sínes alumínium karnisprofilok

Felsőkategóriás egysínes, szálcsiszolt alumínium profilunkat a modern, elegáns formavilágot képviselő InteriArt karnis kollekció kiemelten fontos részeként kínáljuk. Szögletes, letisztult vonalvezetésével és csúszkás kialakításával a minimalista enteriőrök funkcionális és dekoratív karnis megoldását nyújtja.

Az egyedi méretre gyártott Elegante karnis maximum 6 méteres hosszúságban egy, kettő vagy akár három sínnel is rendelhető. A profil különlegessége, hogy kézi mozgatású lapfüggöny szerkezetként is használható, így igazodva a minimalista belterekhez. Lapfüggöny-szerkezetként felszerelhető akár 6 sín is, így lapfüggönyeink elrendezésének csak a képzelet szabhat határt.

A profil alu-szatén színben kapható, azonban igény szerint a színazonos kiegészítőkön kívül elérhető matt fekete végzáró és tartó is.

Tovább az Elegante sínes alu profilokhoz >>

Decolino sínes alumínium karnisprofilok

A DecoLino alumínium karnis hajlított előlapjával a modern, letisztult formavilágot képviseli. A karnis kétsínes kialakítása praktikus, könnyen kezelhető és felszerelhető. Legnépszerűbb dizájn termékünk széles színválasztékával és minden részletében végiggondolt formatervével lett vásárlóink kedvence.

A DecoLino karnis és kiegészítői 8 színben elérhetőek:

  • Standard: fehér, alu-szatén és matt bronz,
  • Szálcsiszolt: matt ezüst és pezsgő,
  • Famintázatú: tölgy és dió,
  • Valamint fémes csillogású antracit színben.
A karnis egyszerűen csavar és tipli segítségével rögzíthető a mennyezethez. Készre szerelt karnisaink tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felszereléséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Tovább a Decolino sínes profilokhoz >>

Olcsó, műanyag mennyezeti karnisprofilok

Az elsősorban plafonra szerelhető műanyag mennyezeti sín a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldása a függönyök felfüggesztésének. A jó minőségű, sorjamentes karnisok minden stílusú lakásbelsőben jól mutatnak. Egyszerű fehér színükkel minden falfelülethez alkalmazhatóak. A viszonylag puha műanyag görgők biztosítják a halk működést. Famintázatú előlap is rendelhető hozzá. A műanyag mennyezeti sínek jelenleg három különböző szélességgel (1 soros, 2 soros illetve 3 soros karnis), és négy hosszúságban (120 cm, 150 cm, 180 cm és 210 cm) rendelhetőek.

Tovább a műanyag sínes profilokhoz >>