Hobbi varrók figyelem! Utolsó nagyobb darab sötétítők 60% kedvezményel! Csapjon le rá! Böngésszen itt!

Készre szerelt alumínium sínrendszer, kétsoros, 100 - 240 cm szélességben rendelhető

Webshop azonosító: ALS-FLD
Válasszon karnisszélességet (100-240 cm):
Választható felfogatási módok:

Az alábbi kényelmi felszerelések közül választhat:


felár: 3600 Ft/sín


Ha különleges kívánsága, további igénye van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérjük írja ide (rendelés leadása után egyeztetünk Önnel - a termék ára változhat):
3900 Ft / db
db
  KÉSZLET INFORMÁCIÓ:
Rendelésre beszerezzük, szállítási határidő: 3-7 munkanap.

Kétsoros alumínium karnis fehér színben. Sarokvassal oldalfalra (az ablak fölé) vagy laposvassal mennyezetre szerelhető.

Készre szerelve küldjük, minden tartozékával.
A csomagolás tartalmazza a szokásos felszereléshez szükséges mennyiségű tiplit, csavart, tartóvasakat, valamint a függöny felfüggesztéséhez szükséges mennyiségű kiegészítőket: végzárót, csúszkát, kampót.Egyéb tudnivalók:
  • A függöny a TARTÓ KONZOLOK ALATT áthúzható, teljesen a karnis végzárójáig!

  • CSÚSZKÁK, KAMPÓK: A sínekhez tartozó kampók a webáruházunkból megrendelhető függönyök tetejébe varrt behúzószalaghoz (és általában minden behúzószalaghoz) felhasználhatók.
    A csúszkák a sínben könnyedén gördülnek. Az alumínium sínrendszer a piacon a legkönnyebb függönyelhúzást teszi lehetővé, még extrém nagy belmagasság esetén is. Nehéz függönyökhöz kifejezetten ajánljuk a kiegészítőként megvásárolható elhúzószerkezetet.

  • KARNISSZÉLESSÉG VÁLASZTÁSA: Ha az Ön ablaka mellett behatárolt a hely, úgy válassza meg a karnisszélességet, hogy az itt megadott szélesség biztosan elférjen. Az ideális karnis legalább 15-30 cm-rel szélesebb mindkét irányba, mint az ablak oldalsó pereme - így elhúzáskor a függöny nem takarja az ablakot. Esztétikai szempontból érdemes az ablak felső pereménél legalább 10 cm-rel magasabbra felszerelni.

  • EGYEDI SZÉLESSÉG, TOLDÁS LEHETŐSÉGE: Ezt a fajta karnist toldani nem ajánlott. Ha Önnek a megadott maximális szélességi értékeknél (240 cm) hosszabb sínre van szüksége, kérje árajánlatunkat!

  • FALTÁVOLSÁG: A különböző stílusú tartóvasak (sarokvasak) eltérő távolságban tartják el a sínrendszert a faltól, melyről választáskor tájékozódhat.

Jellemzők
Karnis sinek számaKétsoros
A termék várható szállítási határidejét a KOSÁRBA gomb alatt találhatja.
A szállítási díjról az alábbi oldalon tájékozódhat: Szolgáltatásaink.


Megrendelését kifizetheti előreutalással, bankkártyával online vagy a futárnál, illetve készpénzzel a futárnál (utánvét).

Országosan 2500 postapontra, MOL benzinkútra is rendelhet, így csomagját akár éjjel-nappal kényelmesen átveheti. Az átvevőhelyet a megrendelés leadásakor választhatja ki megye, majd település megadása után.