Profi vlies tapétaragasztó

Webshop azonosító: PROFI.VLIES.RAGASZTO
Ár: 1.560 Ft / db
db
  KÉSZLET INFORMÁCIÓ:
Rendelésre beszerezzük, szállítási határidő: Rendelhető, 3-10 napon belül házhozszállítjuk..
Rendelését átveheti 2500+ MPL csomagponton és MOL benzinkutakon akár éjjel-nappal!
Kimagasló hatékonyságú ragasztó vlies tapétákhoz. Egyszerű, gyors és könnyen feldolgozható. A tapéta mintázatának illesztését a falon megkönnyíti, mivel rajta a tapéta eltolható. Kiadós. Használata esetén, felújításkor a tapéta szárazon, maradék nélkül eltávolítható.

  1. Oldja fel a doboz tartalmát hideg vízben (lásd a lenti keverési arányt)!
  2. 10 perc elteltével újra eröteljesen keverje át a ragasztót!
  3. A ragasztó felhasználásra készen áll.

Falelőkészítés és tapétázás:

A falnak stabilnak, tisztának, simának, teherbírónak és egyenletes nedvszívónak kell lennie. A vlies tapéta ragasztót közvetlenül a falra kell kenni és a leszabott vlies tapéta csíkokat puhítás nélkül egyenletesen a beragasztózott falra helyezni. Az így felrakott csíkokat hengerezzük a falra és ha szükséges illesszük a mintákat.

FIGYELEM, FONTOS!

A festett vagy csak vakolt falakat többnyire elő kell készíteni, azaz Trilak Falfixet felhordani, vagy ezzel a tapétaragasztóval előkenni. Érdemes pl. kezdetben két csík tapétányi helyet bekenni ragasztóval, feltenni a tapétát és meggyőződni arról, hogy nem itta-e be a fal a víz bázisú ragasztóanyagot. Ha nem akar leválni a tapéta 10-20 perc száradás után és még kellően nedvesnek érződik, akkor folytathatjuk a munkát, ellenkező esetben a két tapétacsíkot le kell szedni, újra felhordani a ragasztót és visszahelyezni őket. A többi csík felhelyezése előtt pedig ilyenkor el kell végezni a falelőkészítést.

Keverési arány tapétázáshoz: 1:20 (egy csomaghoz kb 5 l), 25 m2-hez (4-5 tekercs tapétához) elegendő.
Keverési arány falelőkészítéshez: 1:50 (egy csomaghoz 10 l), 100 m2-hez elegendő

Származási hely: EU Forgalmazó: Jász-IRON Kft., 5100 Jászberény, Nagykátai út 17. Tel: +36-57-515-071A termék várható szállítási határidejét a KOSÁRBA gomb alatt találhatja.
A szállítási díjról az alábbi oldalon tájékozódhat: Szolgáltatásaink.


Megrendelését kifizetheti előreutalással, bankkártyával online vagy a futárnál, illetve készpénzzel a futárnál (utánvét).

Országosan 2500 postapontra, MOL benzinkútra is rendelhet, így csomagját akár éjjel-nappal kényelmesen átveheti. Az átvevőhelyet a megrendelés leadásakor választhatja ki megye, majd település megadása után.