Naturtex, AloeVera kispárna, 38x48 cm, 300g

Árukereső.hu
Webshop azonosító: PAR0061-40x50-300
Származási hely: Magyarország

Méret: 38x48 cm
Ár: 2.800 Ft / db
db
  Várható kiszállítás:
Rendelhető, 3-10 napon belül házhozszállítjuk.

Az Aloe Vera párna fedőanyaga speciális Aloe Vera-kivonat felhasználásával készül.Az Aloe Vera hosszú időn keresztül szivacsként őrzi a gyökerek és a levelek által megszűrt vizet.A nedvesség áttetsző zselévé alakul, mely mintegy 250-féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. A fehér, pamut (Aloe Vera) huzatanyagú párnák finom, puha érzetet nyújtanak. Az aloe verának fertőtlenítő (baktérium-, vírus- és gombaölő) és erős gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak. Emellett antioxidáns szer, a sejtek anyagcseréjének élénkítését, a bőr sejtjeinek megfiatalítását, tisztító és méregtelenítő hatást is tulajdonítanak az aloének. Számos irodalmi utalás található az immunrendszert erősítő, fájdalmat csillapító hatására. 

 Fedőanyag: 100% pamut. 

Töltet: 100% poliészter.

 Méret: 40x50 cm

 Töltősúly: 300g

 Szín: fehér

Moshatóság: 40°CJellemzők
ForgalmazóNaturtex
Ágynemű termékcsaládAloe vera termékcsalád 3
Jellemző anyagMűszálas
Ágynemű fajtaPárnák
Ágynemű fedőanyaga100% pamut
Ágynemű anyagaPoliészter
A termék várható szállítási határidejét a termék adatainál (az ár fölött) találhatja.
Szállítási díj (mennyiségtől függetlenül, országosan) előreutalással 990 Ft, utánvéttel 1490 Ft.
AKCIÓ! Bankkártyás fizetéssel legalább 10.000 Ft összértékű rendelés esetén a szállítási díj INGYENES!
A FüggönyFutár Webáruház szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben, valamint a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak irányadóak.

A vásárlási és szállítási feltételekben nem rögzített kérdésekben a mindenkori hatályos Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak.