Naturtex, AloeVera félpárna, 50x70 cm, 500g

Árukereső.hu
Webshop azonosító: PAR0061-50x70-500
Származási hely: Magyarország

Méret: 50x70 cm
Ár: 3.820 Ft / db
db
Fizessen gyorsan, kényelmesen bankkártyával!
  Rendelését átveheti 2500+ MPL csomagponton és MOL benzinkutakon akár éjjel-nappal!
Várható kiszállítás: Rendelhető, 3-10 napon belül házhozszállítjuk.

Az Aloe Vera párna fedőanyaga speciális Aloe Vera-kivonat felhasználásával készül.Az Aloe Vera hosszú időn keresztül szivacsként őrzi a gyökerek és a levelek által megszűrt vizet.A nedvesség áttetsző zselévé alakul, mely mintegy 250-féle, az emberi szervezet számárahasznos alkotóelemet tartalmaz. A fehér, pamut (Aloe Vera) huzatanyagú párnák finom, puha érzetet nyújtanak. Az aloe verának fertőtlenítő (baktérium-, vírus- és gombaölő) és erős gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak. Emellett antioxidáns szer, a sejtek anyagcseréjének élénkítését, a bőr sejtjeinek megfiatalítását, tisztító és méregtelenítő hatást is tulajdonítanak az aloének. Számos irodalmi utalás található az immunrendszert erősítő, fájdalmat csillapító hatására.  

 Fedőanyag: 100% pamut. 

Töltet: 100% poliészter.

 Méret: 50x70 cm

 Töltősúly: 500g

 Szín: fehér

Moshatóság: 40°CJellemzők
Jellemző anyagMűszálas
ForgalmazóNaturtex
Ágynemű fedőanyaga100% pamut
Ágynemű termékcsaládAloe vera termékcsalád 3
Ágynemű anyagaPoliészter
Ágynemű fajtaPárnák
A termék várható szállítási határidejét a termék adatainál (az ár fölött) találhatja.
Szállítási díj (mennyiségtől függetlenül, országosan) előreutalással 990 Ft, utánvéttel 1490 Ft.
A FüggönyFutár Webáruház szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben, valamint a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak irányadóak.

A vásárlási és szállítási feltételekben nem rögzített kérdésekben a mindenkori hatályos Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak.